1 Aralık 2013 Pazar

Doğal Antibiyotik

MALZEMELER:Yarım taze zencefil,1 kara turp,yarım limon,1 cay bardağı dut pekmezi ya da üzüm pekmezi(ev yapımı ya da organik),1 adet küçük boy cam şişe ya da şurup şişesi

YAPILIŞI:Zencefil turp meyve sıkacağında sıkılır,çıkan suyu,limon suyunu ve pekmezi karıştırarak küçük bir cam şişeye veya kullanılmayan bir şurup şişesine dökülerek buzdolabında saklayabilirsiniz. Kış aylarının vazgecılmezi olan bu doğal antibiyotiği çocuklarınıza sabah öğle ve akşam olmak üzere 1 tatlı kaşığı olmak üzere içirebilirsiniz.Öksürüğünün azaldığını göreceksiniz.
 Bu tarifi bizimle paylaşan Serpil Yıldırım'a teşşekkürederiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı